Fab 5 och tankspriddhet

har drabbat oss eller vad man nu skall kalla det för. Dom är ju inte helt okända och då menar jag den amerikanska varianten, den svenska har jag ännu inte sett. Jag har älskat programmet från första avsnittet även om jag missar en del för så fast är jag inte även om killarna är underbara personligheter. Carsons krassa och väldigt varma kommentarer, Kyans förtvivlan över bristande hudvård, Jay´s omsorg om romantiken, Thoms inredningsdesigneri och killen i köket med viner och gourmettrixandet som jag aldrig kommer ihåg namnet på, (han är inte lika charmig tycker jag och det kanske är orsaken).
Jag har alltid varit mån om att smörja in min kropp men inte med skönhetsprodukter utan med vanlig hudkräm. Det har jag också tjatat om till KA, särskilt i början av vår samvaro, men han ”iisch” jag vill inte, kladdigt ungefär. Iaf så har FAB5 smittat eller vad det nu kan kallas för för KA har blivit väldigt mån om huden, ansiktet och vården av den samma. Han letar efter bra ansiktskrämer och produkter och tycker inte alls att det är ”iisch” längre och det är kul. Samtidigt så skyller han på FAB5 och jag garvar och säger att han blivit lite fåfäng.
Det är roligt när man förändrar sina tankar och åsikter i positiv riktning för det är bra att vårda sin hud och kanske får jag börja med ”tantprodukter” nu då det går åt det hållet för min del.
Tankspriddas
förening finns det något som heter och i går tog dom upp föreningen i Radio Stockholm och berättade en del roliga saker (tyckte jag). Det jag minns bäst är kvinnan som hade en tid för bilbesiktning och åkte dit – med bussen. Gissa vad jag garvade fast det är kanske inte så roligt alla gånger när tankspriddheten drabbar en, kvinnan blev nog väldigt frustrerad och kanske rent av olycklig. Än så länge ser jag mig som forskonad men min gode make är det inte. Hittills har det iaf inte blivit annat än roliga incidenter så vi tackar för det. Så illa är det inte för KA heller, värre är det för min lillebror men det kräver en hel bok – minst.
Solen skiner ute och jag skall som vanligt till jobbet, ciao!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.