Ledbruten

är jag och jag känner mig som en smärre klump i dag. Vi hade så roligt i går när vi mitt i allt som är bröt dagen och for iväg för att välkomna våren. Shw med familj hade fixat och trixat med lekar, mat, tilltugg och trivsel. För min otränade kropp var det rätt så ”tufft” men jag lyckades både springa till brännbollen och till fotbollen och i kubben behövde jag bara kasta en pinne i så det gick bra.
Tältresning pågick när vi kom men av det bidde det intet då tältet envisades med att liksom lätta på sig hela tiden. Ett tag stod 4 personer och höll i varsitt ben så det blev till att packa ihop tältet. Tanken var bra men vinden tog över mellan varven.
Vi var både stora och små, kända och okända samt Mannfred som nu kanske ställt till det lite mer. Vi får se om det blir en minigök därborta eller om kärleken lugnar ner sig med tiden. Mannfreds fru var inte där men där fanns andra ”fruar” i olika sorter som ”dög” mer än väl.
Det var ROLIGT och det var/är så värdefullt, många skratt och lugna stunder.
Solen skiner här än så länge och jag önskar var och en en bra dag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.