Budgeten blev klar

till slut. Konstigt nog jobbar jag bäst när det börjar bli kväll. Det har jag alltid gjort och det märktes ofta under företagartiden. Det är precis som att jag blir mest fokuserad och kan koncentrera mig bättre. Jag har dubbelkollat så att filen är skickad dit den skall annars har jag inget att koppla samman när jag landar på jobbet.
Folk och fän
skiljer sig inte så mycket åt i sak även om det finns en ganska markant skillnad. Saken är att ofta vet man inte förrän sedan, när väl facit finns där men då är det i dom flesta fall försent att göra saker annorlunda. Dom flesta människor ”backar undan” från fän när man väl märker att det är just vad dom är.
Att inte svara på mess, mail eller andra kontaktvägar är fult och så oerhört nonchalant. Jag undrar om det finns äkta intresse när man totalt ignorerar sådana saker. Kan det vara så att det med tanke på att där finns en uttalad närhet så behöver man inte bry sig om att svara eller är det så att den närheten bara är uttalad och inte egentligen menad? Ja, jag undrar för det är en del som står där med skägget i brevlådan och i en del fall undrar varför det blir så. Den uttalade närheten verkar mest ge sken av något som inte är.
Saken i sig är ganska intressant för det kan gapas om ointresse, om icke respons, om flathet, om rakhet och när det kommer till kritan så görs det likadant som det som reagerades på från andra. Tänk vad lite empati egentligen kostar om det finns ett äkta intresse. Livet fascinerar och jag är personligen tacksam för mina snart 42 år som trots allt ger mig så mycket av erfarenheter i livets skola.
Kallt är det,
+9 grader och både blåsigt och regnigt. Regnet ger iaf svalka idag, det gjorde inte gårdagens regn.
Gör dagen till den bästa du kan, jag skall försöka göra detsamma.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.