MR gick bra

och med ögonen stängda gick det ännu bättre. Så lång tid tog det inte heller innan allt var klart. Nu återstår bara väntan på besked.
Nu har jag hunnit
med att lugna ner mig en aning för idag hade jag kunnat gjort både det ena och det andra känns det som och inte blir det bättre när man redan är rosenrasande att se annat som stör eller bekräftar annat som i sig inte alls har med ursprungskänslan att göra. Märkligt hur jag är funtad men antagligen skiljer sig inte det från dom flesta andra när det gäller känslor. (Få nu inga teorier om vad jag menar för det framkommer ingen stans alls!)
Kaffe har jag fått i mig och det har haft lite lugnanden inverkan och Mannfred och jag skall strax gå ut och sätta oss en stund på balkongen. (Det är varmt ute nu.) Jag med en bok och Mannfred kuttrande i solen. Strax efter 15 är det dags att hämta KA som är på ABC kurs del 2 i Upplands Väsby. Skulle han åka kommunalt hem skulle det ta en bra bit av eftermiddagen och eftersom han jobbar helg tänkte vi få lite mer tid tillsammans.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.