K(l)a(n)(t)terier!

Gårdagen försvann och flera gånger tänkte jag sätta mig ner i ro och skriva lite men jag hade ingen ro så det bidde intet.
Jag vaknade tidigt,
rättare sagt blev väckt av Martin som kräktes i min säng. PälsbollsMartin är bäst att tillägga så ingen tror att det var någon annan ;). Det var hårbollar så ingen större fara på taket där inte men det luktade illa. Fiskätaren i egen hög person fast det finns trevligare sätt att bli väckt på.
Lite senare lät det som att ett analkande kattslagsmål var i antågande, jag snabbt ut men där var inget. In igen och drack upp mitt kaffe så låter det illavarslande ännu en gång och jag spanade på balkongen. Där står någon svartvit sak som jag tror är Gubben. Upp med en av våra stora vattenkannor (10 liters) för där finns regnvatten i och slänger iväg vatten – det mesta på mig själv faktiskt. Blöt och skrattaden konstaterar jag att jag lyckades för Maja kommer farande som ett jehu och inget slagsmål blev det.
Att se fel på Maja och Gubben är inget jag gör i vanliga fall men dom stod mitt i buskaget och båda är svartvita så det bidde så trots allt.
P.S. Min rubrik skall egentligen vara katterier men det går att skapa klanterier också. D.S.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.