Försvunna mail

har jag märkt av och det betyder att kanske någon som skickat undrar varför jag INTE besvarar dessa mail. Det gäller då Gökboets mail och inte min Wesenlund variant. Jag märkte det i går när jag besvarade gästboken för där fanns inlägg jag inte hade en aning vilket kändes lite dumt. Det betyder dock att mail försvunnit för att kanske aldrig mer dyka upp men det vet jag inget om ännu. Har du skickat mail under dom senaste ca 2 veckorna och inte fått svar så ber jag dig skicka igen för jag har absolut inte struntat i det men jag har inget fått.
Vårt webbhotell upphör med sin webbhotellsdel och det är väl en sak men jag undrar lite småaktigt kanske om vi får mellanskillnaden på tiden vi betalat för i retur eller om dom pengarna bara försvinner. Det är i sak ingen stor summa men vi har betalat tom 10 november.
Nästa vecka händer
det grejor här som är underbart roliga och spännande, vi skall träffa Kicki (som var i USA och träffade bl.a Herman) med familj och då – äntligen skall jag få se film på Cheeta. Jag längtar tills ondag men det känns rätt långt borta just idag.
Ny tid
med kär myndighet har vi fått på måndag klockan 9. Det känns okej och i helgen skall vi försöka bara vara.
Ett litet men kärt GRATTIS på studentendagen A. Hoppas dagen blir precis som du önskat och drömt om. Kramar från oss alla.
Nu är det 3 mm dags och KA längtar så. Förresten har han börjat röka pipa igen men bara ibland. Dom två veckorna ställde till det och då kan en pipa vara nog så viktig.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.