Ännu en härlig dag

försvann i ett nafs. Vi var lite sena till Sjöhistoriska men väl där träffade vi både den ena och den andra göken och särskilt Sessy Messy och Herr Bert. Där fanns också en liten caique till som heter Melker och var 9 månader gammal. Det var väldigt roligt att träffa Bertans päron också.
Sjökaptenen Lars Colliander
ville gärna haka på så vi hämtade upp honom i Abrahamsberg på vägen in till stan. Det är roligt att livserfarna gärna hakar på och vädret var absolut inte något att klaga på även om KA tänkte åka i bysor men då skrattade jag åt honom och sa att det var varmt ute. Så varmt var det att Herr Jonsson har bränt sig på hjässan och nyfriseringen gör ju inte saken bättre.
Nu är det duschdags,
mitt hår är ganska fullt i caiquegelé, mandarin, vindruva, äpple och säkert lite annat smått och gott.
God natt och en sak är säker, sova gott tänker jag göra trots morgondagens besök klockan 9.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.