Dygnets timmar är för få!

Kunde jag så skulle jag backa klockan utan att det påverkade vad jag gjort så kanske det funnits en möjlighet att vara lite mer färdig fast färdig är jag – för sängen :).
KA har just kommit hem från jobbet och sitter och undrar nog lite var han befinner sig eller så inte men viss återhämtning behövs nog. För vår del är det sängen som gäller. Det kommer en liten fröken i morgon som vi fått den äran att ”barnvakta” och innan hon landar måste det gå att gå i både hall och vardagsrum. Jag har anropat Inga hela dagen men det kom ingen Inga och trollade så det var bara att gneta på helt själv.
Tänk när fröken var liten och mamma pratade om Inga hit och dit och Tessan undrade förundrat vem denna Inga var. Mamma sa saker som att nu måste Inga komma och duka av eller så, särskilt om vi hade grillat tillsammans i Vallentuna och satt där mätta och orkeslösa av all god mat då önskades det efter Inga. Tessan lärde sig till slut att Inga är just inga och innehåller i sig rent önsketänkande.
Förresten hade vi solsken mer eller mindre hela dagen även om molnen gjorde sitt till för att kanske en droppe eller två skulle komma men inte en enda kom.
God natt folkens och sov gott!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.