Sofia del 2

Mätt och belåten sover nu lillfröken. Det ser ganska obekvämt ut men gott samtidigt. Moffa och hon har ätit eller grisat tillsammans kanske är en bättre beskrivning. Fiskbullar med ris och mycket ris överallt förutom i munnen men båda två såg nöjda och glada ut spillet till trots.
Särskilt många knop får vi inte gjorda även om Sofia assisterar efter bästa förmåga. Det är roligare att faktiskt få vara både mormor och morfar mitt i kartongkaoset och kanske är det kaoset som gjort dagen för Sofia har hittat massor att leka med. Tanken var en liten promenad efter maten men himlen rämnade så det gick inte att genomföra riktigt som det var tänkt.
Nu är det bäst att passa på och fortsätta i röran även om jag iaf fastnar med att studera fröken sovande i vagnen i hallen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.