Picknick

blir det vid Sjöhistoriska (12 – 15). Snart är vi packade och klara också även om snart alltid är relativt. Kaffe, smörgås, Festis Cassis så klart (Mannefredde vill ju bjuda sina polare på dryck 😉 ). Vi kanske inte stannar till 15, allt beror på hur käre mor orkar för idag har hon en dålig dag (fibromyalgi är inte snällt). Solen skiner och antal grader var iaf 19 för 1 timme sedan. Det finns risk för regn men här syns inte ett moln av den sorten än så länge.
Gårdagen bjöd på sol
och åter sol och faktiskt bidde det en stund på balkongen med kaffe och så somnade jag där jag satt. KA hämtade min ena kudde för det var ganska obekvämt. Jag slumrade bara en kort stund men ändå, det var skönt. Nu är jag inte blekast av alla iaf även om jag inte är vad man kan kalla brun.
Mat åt vi också
och mamma gjorde kycklingpaj som är så gott. Jag kan göra den själv men jag bad snällt för mammas är ofta godare, åtminstone som jag ofta minns det. Tänk, mammor är bra och en sak till som är bra med min mamma är att hon nu lagat min tröja som legat i drygt 1 år och så sydde hon min BH som släppte i axelbandet (jag vet… och jag skäms inte heller så det så!)
Webnytt och i brist på
eller som komplement till weblogs.se, sweblogs.se med flera har en fiffig kille grejat en karta över olika områden i Svedala där man kan markera var man bor och finns inte orten kan du maila. De flesta orterna som ligger utanför tunnelbanan går att skriva in själva och finns den så hamnar du rätt på kartan ändå, även utan pendeltåget. Denna fenomenala pingsida har Jonas skapat och den tar även manuella pingningar, dvs precis som weblogs.se gjorde/gör (?)
Mot Gökträffen, vi ses, vi hörs och vi läses (jag vet, jag har vait dålig på det dom senaste veckorna men jag kommer igen därmed)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.