Sommaren som skulle komma

kom antagligen av sig för här är den då inte och igår var det tom kallt även om graderna hävdade att det var +17 – +18 och absolut inte minus.
Jag anmälde mig till AF på min första arbetslösa dag i går och gissa en sak, jag måste gå på ett introduktionsmöte den 20 augusti klockan 13. Jag känner mig egentligen inte riktigt arbetslös i sig eftersom jag har ett jobb som börjar i september men det jobbet är bara 2 dagar i veckan för organisationen har inte råd med mer även om dom behöver mig mer. Jag får aktivt söka bidrag för att ordna så att det blir en heltidstjänst genom diverse hjälpande organisationer. Spännande kommer det att bli iaf även om jag redan gjort en hel del saker åt organisationen så är jobbet lite av mitt drömjobb/drömarbetsplats.
2 saker måste bli klara nästa vecka och det är röran i medlemsregistret och hela hemsidan med allehanda finesser.
Sista dagen mamma är här
för det bär hemåt för hennes del i morgon. Tåget går från Bålsta vid 12 snåret. Vi skall grilla ikväll, KA slutar 20 och är väl hemma en kvart senare. Lite sen middag men hellre det än ingen alls.
Mamma gjorde iordning hommos i går och det var smarrigt. Kändes nästan som när vi satt på den libanesiska restaurangen i Ghana och åt. Det finns ju att köpa basvaran i dag på nästan vilken orientalisk livsmedelaffär som helst. Två burkar hommos tahini och blandning på diverse vis (måste lära mig hur man gör) och riktigt pitabröd. Vi åt och vi åt och det gjorde även KA fast han fick en egen tallrik utan vitlök i.
Lite kort om inget och allt. En snabbsväng till affären innan KA åker till jobbet. Ha en fin dag, det skall jag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.