Grästrån har kommit ;)

och KA är jättelycklig för han började tro att allt jobb varit förgäves. En sak som var lite förgäves var den manuella (hand) rensningen och ogräsbortagningen som gjordes under rätt många dagar för det är många maskrosor som kommer upp bland både minilönnar och annat skräp. Vi kan ta bort det men inte förrän gräsmattan är beträdbar så det lär dröja ett tag.
Att angöra en brygga
är en filmtitel som säkert känns igen. Vi har inte gjort som i filmen men KA har gjort och gör en brygga som vi skall ha på altansidan som minigång från altandörren. Jag skrattar och skakar på huvudet men samtidigt är det roligt för gissa vad styrelsen kommer att ha åsikter som vanligt när vi gör saker och ting.
Vi har ju haft roligt på balkongen för ett antal år sedan när vi målade en basfärg och sedan svampade och handtryckte färg nummer 2. Vi vet att detta diskuterats på diverse styrelsemöten men ingen har sagt något till oss för vi har följt färgen och ingenstans står det att du inte får använda två olika färger och heller inte hur den får appliceras. (Första sommaren såg det för hemskt ut tyckte jag men nu gillar jag det rätt mycket faktiskt).
Det är inte styrelsen vi skall roa, ge magsår eller samtalsämnen utan vi skall ge oss själva något och utan båt men med önskan om båt vid egen brygga så blir det så här. Ja egentligen så är hela grejen KA´s och jag kan bara skratta och samtidigt konstatera att det blir ganska fint – tror jag – när allt är klart. Vid hans galna idéer om en damm där sa jag: ”nej nu får det vara bra!” Jag menar inte en liten fisdamm där det kan sitta en fågel och dricka utan en betydligt större sak hade herrn tänkt och den skulle utgå från altandörren så att det liksom blev en riktig brygga. Jonsson är…. och helt underbar också.
KA har tagit kort på det hela så kanske får man fotoledes följa grästrånas uppkomst eller födsel och givetvis bryggskapelsen.
Vardagen
har tagit över det vi kallade semester och det är massor med borden iaf (måstena hemma har vi sedan lång tid lagt på hyllan mentalt iaf) som behöver göras och gårdagen var vigd till det grundläggande men av det blev det i sak intet pga av formatering och ominstallationer samt en backup med Nero som inte gjorde det den skulle till stor sorg.
Till slut löste det sig också men jag fick ta fil för fil för den klarar inte långa genvägar i adressen. Nero Backup är bra men inte om man gör som det gjordes utan man får göra det på ett helt annat sätt nästa gång.
Hoppas min självdisciplin (vet inte men ofta saknar jag en sådan) tar mig i kragen så att jag får saker och ting gjorda i dag i stället. KA skall jobba hela dagen (10,5 timmar) så jag har massor av tid på mig att inte fastna vid datorn vill säga.
En snabb kopp kaffe till och sedan rulle. Jo, kontaktformuläret mitt fungerar nu, dom andra har jag inte gjort i ordning och gör inte det idag heller. Ha en bra dag och låt solen skina på dig, den är här men graderna har verkligen gått åt hösthållet, 13 grader vid 8 tiden i morse.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.