Planering är rätt onödig

när det liksom inte blir som det är tänkt ändå. Full med ambitioner var jag i morse och sedan försvann energin ut genom fönstret i samma tempo som vinden for ute. Ambitioner är bra, när dom blir som man har tänkt.
Med tanke på att klockan hunnit bli en del så skall jag in i duschen och göra mig klar. Frukosten är påsatt (sen som vanligt om alls) och när jag är färdigduschad blir det risgrynsgröt och kanske ett kokt ägg för KA envisas med äggen.
Det blir en sväng
med KAs ena brukare i dag och sedan drar jag mig in mot stan. Jag har blivit bjuden på teater och det skall bli spännande för det är första gången jag går på teater för en teater. Om teatern skriver jag sedan. Det blir också första gången på väldigt många år jag åker ensam på pendeltåget en sen helgkväll men jag har ju munläder så det skall väl inte bli något problem eller så är det precis det det blir.
Martins knä
är inte ett dugg bättre men han har fått i sig en tablett i går och skall få så i tre dagar till. Han trivs iaf eftersom han just nu ligger i soffan och bara har det bra. Jag misstänker att Martin tycker om att bli bortskämd när jag bär dit tallriken med kokt fisk så att han kan äta i lugn och ro i sitt halvliggande läge.
Jag såg att det är bra precis 3 år sedan förra incidenten med hans andra knä blev. Jag misstänker att käre Martin har svaga leder och fästen med tanke på denna länk jag hittade på nätet. Den beskrev hunden i sig men där är dom lika våra kära fyrfotade vänner. Vi får se hur det är på måndag om utifallatt det ändå skall övervägas vad gäller operation, det beror på våran veterinär och hennes råd.
Nej det var det där med tiden. Ha en bra dag och ta hand om dig själv på bästa sätt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.