Den påbörjade flytten

går över all förväntan. Det trodde jag inte. Hela MT fungerar redan med både tips, inlägg och även includes där saknas bara en liten detalj och det är att jag måste ändra Albumräknaren till rätt databas. Har jag tur är jag helt klar i helgen med både dubbelkoll och annat och då ändrar jag domänet så att det pekar till rätt ställe och det tar väl sina 3 dagar att bli klart. Förresten har jag grejat en atomfeed för den som kanske skulle vilja (se länk nere till höger). Det enda som egentligen återstår är gästböckerna och länkgajden men gajden är ganska simpel (tror jag).
Just nu försvinner
allt buskage som täckte köksfönstret och sas var rätt bra ”persienner” så att vi slapp full insyn. Det är så varje år, det försvinner lagom när man vant sig att ha dom höga buskarna täckande fönstret. Dom är flitiga trädgårdsmännen (det är bara där nu iaf) fast jag tycker det är lite synd, dom kunde ha väntat tills det blev mera höst.
Dom senaste två veckorna
har varit varierande och innehållit barnvaktande, gräsmattefixande (nu väntar vi bara på dom första grästråna), 30 års kalas (Anneli fyllden 7:e), smärre cykelvurpa (sonen slog sig rätt så illa men klarade sig ändå väldigt bra), inköp av frysbox på repfonden (vi måste kunna köpa in billigt så vi klarar vår enorma månadsbudget) och så slutligen en kattskada som verkade värre än vad den var för jag fick bukt på den helt själv och utan operativt ingrepp, visst var det Gubben som slagits igen och lyckats bra i och utanför sitt högeröra som nu är fint igen).
Här sitter jag och svettas,
gradantalet var på otroliga 21 grader 6 i morse (KA gick upp då, jag 1 timme senare). Natten var mer än hemsk vad gäller värmen och sovandet men samtidigt är det skönt med solen men graderna får gärna sjunka lite på nätterna iaf så att sömnen blir god.
Dags att göra sig klar för dagens strapatser och i dag är det strapatser för att åka kommunalt i denna värme är vidrigt och vattenflaskan måste bara med. En hoper människor som säkerligen doftar mindre gott under eftermiddagen när jag skall hem och det inkluderar säkert mig själv också.
Ha en bra dag, jag skall försöka att inte försmäkta.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.