SP2 lyckades utan en endaste fadäs!

Och DET passar mig bra. Hade säkrat upp mig med både livrem, hängslen och flytväst och inget av det har jag behövt. Vartenda program fungerar utan att jag ens behövt ominstallera ett endaste dugg och det inkluderar både NIS, System Mechanic och Ad-Aware. Kors i taket. Jag var nämligen beredd på en omformatering efter mitt försök att uppdatera med Windows SP2 men där blåste vi kråkorna. Det var väl mest jag som var kråka i det här fallet men det är inte fel att blåsa mig själv heller för så lite trodde jag på att det skulle gå.
I morgon är planerna middag ute med S och J och vi håller tummarna att KA´s konstiga kräkkänslor och konstiga mage är borta i morgon. Vi har satsat på att det är tröttheten som tagit ut sin rätt men det känns onekligen osäkert. Natten är lång eller kort, allt beror väl hur man ser det.
God natt!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.