Än härlig kväll

blev det igår. Sent för ovana människor som vi men så mysigt. God mat, gott umgänge och gott prat blev det. Glada och belåtna var både KA och jag när vi precis missade näst sista pendeltåget och vinkade av våra värdar. Vårt tåg hem gick 00:40 och vi landade hemma ca 01:30.
Sällskapet var det bästa men en vistelse på restaurangen Restaurangen är att rekommendera för den som vill ha det lite annorlunda. Annorlunda meny med lite kryssa här och kryssa där och allt i små men naggande goda portioner. Rätterna var som små aptitretare eller förrätter i storlek och väntan på ”huvudrätten” kändes för somliga nästan lite komisk. Vana med en normalstor huvudrätt ställde väl till det lite grann för visst är vi alla vanemänniskor.
Tiden den bara försvann och ingen av oss hade trott att det skulle bli så sent som det blev. En härlig och underbar kväll som gav mersmak. Tack för kvällen, sällskapet och maten S och J.
Upp tidigt
i förhållande till den tidiga/sena natten/morgonen för att vara lite redo att ta emot fröken Sofia som skall förära oss med besök hela dagen. Man kunde tro att jag drabbats av både baksmälla och för stort intyg av dryck men så är inte fallet, trots det känner jag av både skallebank och konstigt i magen. Jag är för gammal för sena vanor eller kanske är det för ovan, valet är ditt.
Nu är lillfröken
här och lådan med kökstillbehören är redan rensad från roligare saker. Korgen med plats för några har fyllts och tömts i omgångar mellan kök och sovrum. Mannfred har tyvärr hamnat i buren för det är inte så lyckat med en stridspittig caique i Sofias närhet.
Förresten så kan lycka vara en kub, Rubiks kub och kanske är det pg.a färgerna som är blandade eller så formen. Vad vet vi vilka tankar som far runt i en liten fröken på 1,5 års huvud. Vi ler och är glada åt frökens underbara leende. Tur att man får låna ibland för visst är det en ynnest med dom små. Ganska skönt att kunna säga tack för lånet med en god känsla inombords.
Sofia väntar på att vi skall pallra oss iväg en sväng så det är väl dags att göra det.
Ha en bra dag från ett regnigt och mulet Kungsängen men från en glad och upplivad mig.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.