Barnbarn!

Är små underverk på alla sätt och vis. De tär en ynnest att få upptäcka dom små igen för visst har man glömt hur det var en gång. Tänk vilken lycka att få låna och sedan lämna tillbaks när dom blivit lite större. Tänk vilken ynnest att få vara den som skämmer bort dom och oftast får dom gyllene tillfällena med barnen. Välkommen till världen Zack säger jag och tänker lyckliga mommo och moffa och jag gissar att deras förlossningsarbete nästan vara svårare än för mor och far vid tillfället för en dryg vecka sedan.
Ja, visst tänker jag på Sofia som vi fick den äran att barnvakta hela dagen i går. En underbar liten fröken, så stilsam men ändå så nyfiken på ett (än så länge) modest sätt. Morfar undrade vart sjutton haklappen tagit vägen och Sofia hämtade den direkt fast morfar menade en annan men rätt skall vara rätt och haklapp var det.
Det är underbart att faktiskt få låna och Sofia gjorde vår dag trots att vi var så trötta så det fanns inte. Måste vara åldern när man inte ens orkar vara ute sent trots det ringa i alkohohol (1 glas vin och en fördrink).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.