Rädsla helt i onödan :(

Men – ändå inte. Grejen är att hade vi inte sagt något angående värdet eller liknande hade processen fortgått och då hade det varit för sent. Tänk på dom som ger upp då och bara säger jaha det var det, dom blir utan vad det än är som kan vara fel i bedömningen. Det fanns en artikel i år eller förra året om något sådant gällande bostad där försäljningen framskred och den som bodde där inte bodde där sedan.
I alla fall så kommer det varje år att kollas om vi har blivit med tillgångar utöver det som är idag så rådet vi fick var gör inte ett smack som kan förbättra värdet och försök helst frysa amorteringarna tills allt är klart, längst om ca 5 år. Skulle det bli en värdeförändring uppåt på ca 50,000:- då görs det en utmätning så vi får hoppas att bostadsläget här i området håller sig på denna nivå eller så får vi höja lån, höja pant eller slå sönder något vad vet jag för bo kvar skall vi.
Fasen så illa
det kan bli och det räcker som det är tycker vi båda. Glad blev vi båda och KA slappnade av och blev helslut lagom tills det var dags att åka till jobbet. Jag tänkte föreslå att vi äter ute efter hans jobb (slutar 20:00) och då kan jag plocka upp honom eftersom jag tog bilen efter att ha skjutsat herrn till jobbet.
Handlingsplan är upprättad på AF
och om inget annat inträffar skall jag höra av mig till min förmedlare den 26 november i år. Fröken ”fick” hela min tid i tisdags så jag fick en nu tid till idag.
Utbildning vill jag gå så att mina kunskaper blir validerade men det är endast bristyrkesutbildningar som kan valideras i dagsläget så jag får väl hålla mig till tåls. 10 år som egen företagare med allehanda dator/nätverks/programvaru/konfigurations/applikationshantering är inget jag med papper kan styrka utan bara med praktiskt arbete kan jag styrka detta. Min utbildning i botten har jag papper på med sedan då?!
Nu smiter jag, KA blev i princip utkastad av sin kollega som tyckte ÅK HEM! Så nu hämtar jag herrn och så äter vi en god middag och jag skall stoppa i en peng i automaten för på den restaurangen har jag hittills alltid kommit hem med stort överskott i förhållande till insats och efter matkostnad. Maybe jag kan vinna igen maten i dag också.
Ha en trevlig kväll och helg och för dom som är på IRL träff i morgon säger jag SKÅL och Bon apetit!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.