Vilket hjärnsläpp det blev igår.

Jag hade en skrivtanke med gårdagens textbörjan som rann ut i trötthet och blev till intet. Så kan det gå ibland och i dag är det en ny månad med nya möjligheter och jag har tappat tråden till gårdagens början. Inte lätt när man får hjärnsläpp inte.
Jobberiet
börjar på måndag med måndagar och tisdagar som arbetsdagar till att börja. Där finns viss flexibilitet vad gäller dagar men jag skall försöka ha samma dagar får det blir mest rätt i slutet av månaden. Visserligen skall jag börja med att hoppa in lite akut idag för där kommer besök med bl.a två människor från Liberia vilket skall bli spännande.
Jag vet heller inte riktigt hur man räknar rätt när man jobbar deltid så jag får väl lära mig det också.
Sugarcane
var något som både jag och mina syskon älskade nere i både Liberia och Ghana och jag har fått två stora bitar med sockerrör som det heter på svenska. Jag har ännu inte gjort iordning dom men måste göra det ikväll annars blir dom förstörda med risk för både mögel och torrhet. Undra om det kommer att smaka som jag minns det? Jag lovar att skriva om min smakupplevelse senare för jag vill själv komma ihåg det när jag blir gammal och grå för än är jag varken eller trots att somliga säkert menar annorlunda.
Min käre make då,
han har inte gått under jorden eller tagit semester men det är lite jobbigt för honom med sömnen och hörselproblemen han har. Han hör illa och det tjuter mer eller mindre konstant. Hörselundersökning som gjorts hittills har resulterat i att hörselapparat för ena örat kommer att sättas in. KA gjorde även en hjärnmagnetröntgen i går för att se så att inga konstigheter stör öronens kapacitet. Resultat från den röntgen kommer väl om en dryg vecka. Hörselapparat kan ta upp till 3 månader att få komma och prova. Hörselapparat kan även hjälpa om det är tinnitus han har annars vetesjutton vad vi skall hitta på.
Först trodde KA att det kunde vara Mannfreds vissel och tjut som bidragit men det ansåg öronläkaren inte alls var orsaken vilket känns bra för oss båda och särskilt med tanke på att Mannefredde är vår kära lilla kille. Vi får väl se vad som blir av KAs öron i framtiden.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.