12 maj 1994, vad hände då?

Frågade min käre make mig häromdagen samtidigt som han började asgarva när han vände på vasen vi fick i bröllopspresent. Stort skratt bröt ut för han är bara … *asg* för undebar den där knäpproten jag faktiskt är gift med. Ja vår bröllopsdag är den 12:e maj och vi gifte oss 1994 fattigare än kyrkråttor och bröllopet var underbart.
KA höll på att rensa ur och packa upp en nerpackad kartong som stått sedan livet tog en annan vändning förra året. Denna vas är handmålad av mamma och på ena sidan stod det datum och på andra stod texten om vår bröllopsdag.
Inte lätt att vara KA alla gånger och i dag när vi skrattade åt det än en gång skyller han på att han är gammal. Han frågade om vi firade vår 10 års dag och jag sa nej det gjorde vi inte så. Då föreslog herrn att om vi firar den 12 november så har det gått 10,5 år så vi får se om vi kommer ihåg att fira den 12:e november, kanske har vi båda blivit gamla. Firande är inte viktigt utan det som är viktigt är engagemanget i varandra även om att fira saker kan vara väl så roligt.
I övrigt går dagen i rasande fart.
KA skall jobba extra idag och åker snart så vi håller båda på som bäst med att röja och riva lite grann. Det verkar faktiskt som att vi fått någon sorts energi efter att vi båda diskuterade kring, om och hur om saker och ting i går. Jag var grinig han slut och så bidde det ganska bra.
Var bara tvungen att få ner detta om vad som hände den 12 maj 1994.
Ha en skön söndag, snart hoppas jag att det kommer att lukta gott här av mitt torkande.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.