Nigeriabrev

på ett, som det verkar, genomarbetat sätt. Jag fick två, ett till mig personligen och ett till John and Shirley White så något måste ha gått fel. Men jag kunde inte låta bli att söka i vår logger om personen synts till där eftersom min mailadress absolut inte finns någonstans på websidan.

Personen som skickade mailet kommer iaf från Väst Afrika, rättare sagt så sitter han/hon och använder sig av en server från Väst Afrika. Gökboet har även haft två besök av denna person eller iaf från samma ställe. Nedan finns en liten printscreen från besöket och som det verkar gås gästböcker igenom men med bara två besök kan jag inte anse att det är så det görs för att få fram namnen och epostadresserna. Funderar ff vart min adress kommer ifrån.

Om det är från Togo som jag har för mig att Lome ligger i bekräftas det lite av den franska foten som är med i mailet, dvs Yahoos franskspråkiga tjänst. Avsändarens IP är 80.248.64.50.

Ja, jag vet jag lekte lite detektiv men det är intressant ibland att se hur dom går till väga med att försöka lura till sig godtrogna personer som ibland tom sätter sig i skuld för att bli ”rika”. Jag begriper inte hur folk ff går på nitar vad gäller just Nigeriabrev. Det är ingen som får en krona ändå lyckas man lura folk gång på gång. Snabba klipp existerar sällan och aldrig. Bilden är klickbar för större variant och även läsbar dito.

nigeriabrev.jpg
———————————-

Nigeriabrevet ser ut så här för den som kan tänkas vilja läsa:
Rubriken är Inheritance som betyder arv.
Dear Carina Wesenlund-Jonsson,

I am quite convicned of the fact that this will come to you as a surprise.however i am writing based on the privlage information i garthered about you in internet during my extensive search.

I am Barrister Solomon Shangirila, a solicitor at law, personal attorney to Mr Morgan Jonsson,a national Of your country,who worked with Shell Development Company in Republic of Togo. Here in after shall be referred to as my client.On the 11th of sep. 2001, my client ,his wife and theironlydaugther unfortunately lost there lives in World trade center bombing and since then I have made several enquiries to your embassy here to locate any of my client extended relatives,this has also proved unsuccessful.

After these several unsuccessful attempts, I decided to track his last name to locate any of his relatives hence I have contacted you to assist in repatriating the fund valued at US$10.5 million left behind by my client before it gets confiscated or declared unserviceable by the Unitrust Security Company in Lome/Togo where this huge amount was deposited in a trunk box under the coverage of family valuables. The said security company has issued me a notice to provide the next of kin or have this box confiscated within the next twenty one official working days as they don’t know the content of the box.

Since I have been unsuccessfully in locating the relatives for over 2years now,I seek your consent to present you as the next of kin to the deceased,so that the proceedings of this box can be transfer to you.Therefore, on receipt of your positive response,we shall then discuss the sharing ratio andmodalities for transfers as I have every necessary information and legal documents needed to back you up for claim.

All I require from you is your honest cooperation to enable us see this transaction through. I guarantee that this will be executed under legitimate arrangement that will protect you from any breach of the law.

Please get in touch with me through this email box only:( barr_solomon_shangirila1@hotmail.com) for more details.

Thanks and God bless

Barrister Solomon Shangirila (ESQ)

N/B PLEASE REPLY THIS MAIL THROUGH MY ALTERNATIVE PMAIL ADDRESS E-mail: barr_solomon_shangirila1@hotmail.com.


Vous manquez d?espace pour stocker vos mails ?
Yahoo! Mail vous offre GRATUITEMENT 100 Mo !
Créez votre Yahoo! Mail sur http://fr.benefits.yahoo.com/

Le nouveau Yahoo! Messenger est arrivé ! Découvrez toutes les nouveautés pour dialoguer instantanément avec vos amis. A télécharger gratuitement sur http://fr.messenger.yahoo.com

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.