Usch och fy!

Antingen så är jag inte klok eller bara korkad och jag är inte säker på vad men iaf. Vi skall strax äta sen middag, fiskbullar med currysås (egengjord sådan) med potatis. Hela dagen har jag suttit och knåpat för LDA:s sida skall göras om helt och hållet. Denna gång använder jag mig av MT så kan vem som helst ändra utan större problem. Det handlar om kategorier och rätt länkar på rätt sidor via scriptet och inget annat. Nu äntligen känner jag att jag kan äta.
Mitt i allt detta skall det bakas 100 bullar till morgondagens evenemang i Immanuelkyrkan där det kommer att vara en konsert till stöd för LDA och verksamheten nere i Liberia. För den intresserade så börjar konserten klockan 19:00 och det är en inträdesavgift som går oavkortad till LDA.
Degen står på jäsning och hemsidan hålls på med och nu tar jag en minipaus för att skriva detta och äta. KA är jätte dålig med feber, förkyld och ont i kroppen och han har mest sovit hela dagen. Hoppas så att han är bättre i morgon för hans egen skull (och min såklart) :). Egentligen är det hans jobbarhelg men han är sjukskriven för orken existerar inte.
Snabb matbit så åter till spisen. Får se om jag är klar före 02 i natt. Önskar alla en fin kväll och en fin helg. Mail kommer sedan när jag hinner med.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.