Fjärilshuset

har jag aldrig varit på tidigare men nu skall Mannfred och jag dit. Det är någon papegojinfo grej och Herr Bert och Mannfred skall vara upplysningsgojor bl.a. Jag antar att att det är vi päron som får göra grovjobbet och gökarna får ta åt sig äran av nöjes- och charmdelen för roa sig kan dom och charma är för herrarna en baggis.
Jag är långt ifrån frisk,
det här har varit ett helsike och jag undrar när jag börjar känna mig okej. Tungt i systemet och alla andra besvär är kvar men feber har jag ingen även om det gränsar till det mellan varven. Närjouren säger att det ff bara är virus trots färg på det ena och det andra. Kanske är det dumt att åka till Fjärilshuset men både Mannefredde och jag mår nog bra av att komma ut och orkar jag inte får vi åka hem tidigare fast just nu känns det som att jag vill gå och lägga mig igen.
En gång hade vi
två rätt roliga hängväxter som hängde i köksfönstret. Nu har vi två växter som hänger i fönstret varav den ena ff är rolig och den andra bara sorglig för där hänge en liten tunn sak på ena sidan av krukan för resten har Mannfred friserat. Dessutom gillar han att hänga och slänga i krukan som en slänggunga och det ser roligt ut, kanske skall vi permanenta den nya modellen av blomman 🙂
Den andra blomman har allt häng snurrat runt krukan för jag hoppas att den klarar sig från Mannefreddes vilda eskapader. När Herr Bert med päron var på besök frågades det om blommor och Mannfred och nej han hade aldrig förstört någon blomma men nu har han det. Kanske skall vi vara glada att det än så länge bara är en blomma.
Här är vintern
inte ännu om man med vinter mäter kyla. Förra veckan var det kallt med frost och fönsterskrapning men dom sista dagarna har det varit fuktigt och även regnat en del. Vädret kanske passar en dag som Allhelgona. själv har jag inga traditioner alls för en sådan här dag och jag är glad så länge jag inte behöver ha det för jag tänker inte på Halloween utan mer på alla döda.
Såg att jag hade inte skickat upp tidigare skriverier så nu gjorde jag det. Det har varit strömavbrott som drabbat Surftown och en del hotellgäster så jag skyller på det jag och orken.
Ha en bra helg, vi läses.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.