Mäns våld mot kvinnor

och radioprogrammet Karlavagnen. Jag har pratat i radio och så nervös var jag så att hela kroppen började klia innan dom ringde upp.
Konstigt att en sökning på nätet resulterade i att det ringde i vår telefon och så pratade jag hur länge som helst och det resulterade ett samtal i radio. Jag kände mig väldigt onyttig för i sak sade jag ingenting vettigt som jag tyckte. Hypernervös och tankarna fladdrade och så förkyld också. Jag överlevde och kanske kom något gott eller så ut av det. Jag skall få en cd med programmet för jag vill så gärna höra hela programmet.
Godnatt och sov så gott.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Jerry, Igge och Åsa: Jag vet att mailet kom sent men jag var väldigt embivalent till att säga ett dugg till någon men så skickade jag ändå iväg mail till de jag mailar med och det blev sent ivägskickat, två minuter eller vad det nu var innan programmet började.
  Från de som hörde och inte var familjemedlemmar så var det tydligen bra och jag får väl nöja mig med det. Gissa vad jag var nervös och grejen var att dom sökte upp mig och inte tvärtom.
  Elin, kanske skulle jag ha mailat alla som jag vet läser min sida men jag gjorde ju inte för jag ville egentligen inte alls säga något samtidigt som jag ville.
  Tack för era ord.

 2. Nä, så synd att jag missade det. Hade varit kul att vara med. Roligt att du får cd’n. Jag fick också mitt reportage hemskickad efteråt. Kul att ha kvar. Jag blev intervjuvad av en kvinna som kom hem till mig. Snacka om att man blev stressad av att ha en mikrofon i ansiktet. *s* Hoppas att du får en fin helg!!
  *Kram*

 3. Jag säger som de andra. Läste ditt mail försent. Trist att jag missade det, hade varit intressant att höra dig prata i radion.

 4. Samma här, fick ditt mail först idag och kilade dit för att lyssna i efterhand. Tji fick jag…:(
  DU gjorde det säkert jättebra, du har ju talets gåva!!

 5. Jag missade detta och trodde nu att jag kunde gå in på deras hemsida för att lyssna efteråt. Det kan man ju när det gäller många andra program, men icke!!
  Fy så tråkigt.
  Jag tror visst att du gjorde bra i från dig trots att jag inget hört.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.