Pigg är jag inte

och klaga tänker jag inte göra men jag vill, liite. Landade hemma strax efter 21 och dagen har varit bra lång. Mina mail är ff oskrivna och samvetet gnager men det får vänta tills i morgon.
Vi skall upp tidigt, tidigare än det normala som ibland kan vara tidigt. Vi dejtar på Arlanda och har tänkt vara där senast 8 och då skall vi vara parkerade och klara. Vi mellanlandar och plockar upp en fröken först. Det blir väldigt spännande för det är första mötet för oss alla med varandra så det blir kul att se om vi kräks på varandra eller vill träffas fler gånger.
Har försökt få tag på lillebror men jag har inte lyckats särskilt bra så allt som återstår av gratulationer blir till slut ett sms till Thailand. Misstänker att helgen blir mer än speciell för lillebror för då landar hans flickvän i Thailand och dom gör två veckor tillsammans. Avundsjuk, nej men jag vill ha vykort fast jag undrar om det blir några. Bjarne brukar aldrig skicka kort även om hans tanke är att göra det.
Godnatt och sov gott tills nästa dag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.