Femman v. 51

(länk till höger under kategorin)

1. Har du köpt alla julklappar än?
Nej och ja kan man väl säga. Vi köper inga julklappar i år mer än till lilla fröken och vi har bestämt vad men väntar in lönen.
2. Har du köpt någon julklapp till dig själv?
Nej, hela jag är väl en julklapp till mig själv 🙂
3. Hur tänker du fira jul i år?
Med familjen med god mat och gott umgänge
4. Hur hade du velat fira jul i år?
Med familjen med god mat och gott umgänge fast med alla i familjen, såväl göteborgare som stockholmare
5. Vad är julstämning egentligen?
För mig är snö viktig för stämningen även om det inte är svar på frågan som jag funderar över under tiden. Stämningen är väl i sak vad man gör den till och för mig är det trivsel tillsammans där den viktigaste ingrediensen är gemenskap, mysiga stunder, ”christmas carols” som jag sjunger hellre än bra och dessutom väldigt gärna, levande ljus och att man tillsammans hjälper till med vad som nu skall göras så att alla får en möjlighet till julefriden. I min julstämning ingår inte alkohol men julmust är ett måste.
Kanske lite ur spår men så känner jag.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.