Slutsiffran på antal döda

spelar ingen roll längre för det är så många så att det går inte att förstå och siffran är totalt osannolik och jag bara skakar på huvudet. Jag undrade lite vad som skall ruska om mig hädanefter eller har jag redan blivit avtrubbad? Kanske lite tidigt att ens tänka så nu, mitt i det kaotiska, men ändå. Idag ser jag rubrikerna men det tar inte tag i mig alls, kanske har jag fått nog nu och mer går inte att ta till sig.
En sak jag tog till mig och kände eufori över var det lilla spädbarnet som hade lagts att sova på en madrass och när det värsta var över hittar föräldrarna spädbarnet gråtande men ff liggande på densamma madrassen som av någon outgrundlig anledning inte varken slagit runt eller gått sönder. Ibland händer det sådant som är oebgripligt. Hela familjen intakt, det är otroligt.
Röda Korset
har skapat en sida för sökandet av människor. Se info nedan för RK´s egen info om sidan. Jag vet att det finns många listor men dom är röriga och säkert väldigt osäkra och RK brukar kunna göra bra saker för att man skall kunna finna igen sina anhöriga.
”Family links” – sajt för efterforskning öppen
Internationella rödakorskommittén (ICRC)har öppnat en särskild sajt för efterforskning. Där kan man registrera sig och namnet på den man söker efter.
Sajten är utarbetad för att hjälpa anhöriga som kommit ifrån varandra ska kunna återfinna varandra. Informationen som samlas på sajten kommer att anslås på offentliga platser eller förmedlas genom radiosändningar.
http://www.icrc.org/home.nsf/home/webfamilylinks

Bookmark the permalink.

Comments are closed.