Femman v. 53

(För länk välj kategori till vänster)
1. Vad är du mest nöjd med från 2004?
Beskedet som vi väntat på kom till slut och vi fick till.
2. Vad är du mest missnöjd med?
Mitt tappade go och känslan av att jag förlorat mig själv mycket.
3. Har du någon speciell ceremoni på nyårsafton, t ex vid tolvslaget?
Krama mina nära som är med mig och sedan ringa runt som en blådåre och försöka hinna önska Gott Nytt först men i år blev det avslaget, luften är ur.
4. Avlade du något nyårslöfte i år? Vad? Varför inte?
Nej inga löften. Det har jag aldrig gjort, avlagt riktiga löften alltså. Löften bryts bara, därför.
5. Vilket är ditt bästa nyårsminne? Ditt sämsta?
Jag har inga specifika nyårsminnen mer än när jag var yngre när livet var smällare och bus. En gång smällde jag smällare inne på Folkets Park i Kiruna, på discot som stängde av musiken en stund. Oförstånd kallas det för men jag hade väldigt roligt och fick också massor av skäll av kompisarna för jag åkte inte fast.
En annan gång var när jag var höggravid och magen stod ut som världens fotboll. Vi stod utanför bostaden och jag höll i hela kartongen med smällare och plötsligt slog en gnista ner och hela kartongen började smälla och jag sprang men släppte inte kartongen (rationellt, nej) men flög på magen ned för trappen (fullt med snö) och släppte till slut kartongen. Stackars mamma stod på balkongen och skrek i högan sky. Nej, värkarna satte inte i gång. Det var nyårsafton 1979, 29 dagar senare kom hon som fyller 25 i år. Usch så gammal jag är.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.