Fredagsfyran v1 -05

Årets första Fredagsfyran tar steget från storhelgerna och har tema: vardag.
1. Hur är ditt förhållande till vardagen? En gammal vän eller en fiende?
I normala fall är vardagen en god vän och också god kamrat.
2. Finns det någon tjusning med vardagen?
Ur det vardagliga finner man guldkornen som ger mervärde och skratt. I kaos har vardagen en ännu viktigare funktion, att få ner det kaotiska på en mer eller mindre fungerande nivå. Vardagen har dom där viktiga rutiner man så lätt tappar när vardagen inte längre är där som det som är det normala.
3. Har du något tips för hur man förgyller vardagen?
Börja se vad som egentligen sker runt dig själv i vardagen
4. Måste man sträva efter någonting mer än vad vardagen har att erbjuda?
Nej det måste man INTE men det beror på hur man är tror jag. En viktig sak är att förgylla sin vardag, att se det där som alltid är på andra sätt än att dom är givna. Tänk om dom helt plötsligt inte längre är där. Jag tror dock att för att ha ett bra liv och ett gott eget mående behövs livshöjande ting.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.