Jobba blev inget

i fredags för jag mådde sämre. Nu tycker jag detta börjar likna ankskit om jag skall vara ärlig, jag är less på att må apa. Det känns, just nu, kanske bäst att tillägga att det börjar gå åt rätt håll om man bortser från den enorma tröttheten som är. Jag skyller lite på penicillinet, mer på Gubben som trampat hejvilt och spunnit men en hel del får jag skylla mig själv för eftersom när väl lugnet lagt sig och vi skall lägga oss vill jag avsluta kvällen med ett spel och bara en gång.
Spelet är till viss del beroendeframkallande så börja prova på egen risk, Pengapop. Jag har till och med betalat för eländet så att jag kan spela lokalt och med fler nivåer. Jag har smittat några med denna sjukdom men det är på egen förskyllan. Förresten så har jag kommit upp i 1,273,750 poäng 🙂 Vill någon utmana mig så varsågod!
Husdjursmässan
var ju i torsdags och vi var där. En skön sak att bryta monotonin med och när man dessutom träffar trevliga och goa människor så förhöjer det massor. Farbro Melker och Mannefredde var också med men dom (jag också) saknade den 3:e av Tre Musketörerna, Herr Bert (den ”vänstraste”), som fortfarande är lite konvalescent.
I går jobbade KA
och vi åt en sen middag tillsammans som var god. Entrecote med pommes frites och den egna wesenlundssåsen. Vi fastnade sedan framför filmen om den schitzofrenisjuka nobelpristagaren. Filmen var seg först men sedan när vi förstod vilken film det var så gav den mer. Psykisk sjukdom går att hantera för en del och det var intressant tyckte jag.
Snart skall vi iväg
till andra sidan stora staden för att dejta Herr Bert, Sessy Messy samt päron såklart. Mannfred är redo och ganska startklar och ivrig kan jag tänka mig då FRIH skall ha sitt andra medlemsmöte.
Duschen väntar på mig annars tror jag att KA får spatt på sin hopplösa fru 🙂
Ha en bra helg! Vi läses väl senare kanske.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.