Fredagsfyran v2 -05

För ett år sedan handlade Fredagsfyran om resor. De senaste veckorna har det hänt mycket och med stor respekt för vad som hänt ger jag mig på ett försök att köra med samma tema igen och nya frågor.
Tema: Resor
1. Finns det någonstans du kan tänka dig att resa just nu?
För en vecka sedan drygt hade jag sagt NEJ men jag har funderat och tänkt och om så vore så skulle jag åka ner till någon av dom drabbade länderna och på så vis bidra med att ge något till alla som förlorat allt och mer därtill. Jag skulle antagligen inte riktigt kunna känna att jag kunde njuta av semestern med tanke på det som skett men kanske kan någon få lite mat för dagen av mitt semestrande.
2. Har de senaste händelserna påverkat hur du planerar ditt resande?
Jag planerar inte resandet men om så vore så kanske skulle denna resa planeras lite mer än inget alls.
3. Vilka är dina bästa tips för semesterresor utomlands?
Ta det som det kommer och gör det som faller dig in. Stressa inte för att försöka hinna med alla olika ”excursions” (vad heter det på svenska?) bara för att du vill hinna med så mycket som möjligt. Njut av din ledighet.
4. Skall man resa på egen hand eller med charter?
Oavsett syftet med resan hade jag valt charter då försäkringen är mer och ganska viktig, särskilt med tanke på det senaste som skett och alla som fick stå där med rumpan bar utan egentlig hjälp i början.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.