Sliter mitt hår

gör jag inte men det är annorlunda att skriva ett personligt brev för att motivera antagande till en kurs. Jag skall skriva två till två olika kurser. Jag måste ha dessa färdiga och kopierade till måndag morgon och bifoga intyg av olika slag. Det är AF-kurser vilket är det enda jag
Dagens planering
så långt är bra men om det håller hela dagen är en annan sak men jag måste skärpa till mig. Inget Pengapop och inget Topsy Turvy för då går det åt fanders. På tal om Pengapop så vill jag bara tala om att jag kommit över 2 miljoner i poäng (för den nyfikne finns det på highscorelistan). Det liksom bara bidde och jag skulle spela en snabbis i väntan på att matsällskapet skulle komma hem. Det spelet tog flera timmar eftersom det gick så bra och jag gjorde lite annat mellan varven. Jag spelade bara en gång och jag hade otrolig tur. Fånigt men roligt 🙂
Natten var aningen kort
och jag tänker på KA som började tidigt i morse för även han sov dåligt pga av pälsboll Gubben. Detta trampande är underbart men nog sjutton kunde Gubben göra detta under dagtid eller åtminstone inte senare än kvällstid när vi ändå är vakna. I går morse vaknade KA med ett rivmärke på handleden (precis i leden så det är lite olyckligt) och var väldigt fundersam hur han lyckats med detta. Jag svarade bara Gubben så klart eftersom han mår gott och både spinner (högt) och trampar med båda tassarna, fram och åter, fram och åter och det som liksom finns i vägen… ja det får lite rivtrampmärken. Jag har till och med haft sår i huvudet efter Gubbens nattliga trampräder. Gubben menar ju inte att göra illa för han njuter så otroligt och när man tittar på honom så är det en otroligt njutande katt som står där. Det är samma stuk på trampandet som det är när dom diar som små.
Frostnatt för första gången
på länge var det i går. Tro hur resten av vintersäsongen kommer att bli. Antagligen rusar graderna ner och kylan kommer som ett brev på posten. Tur att vi har det milda väder vi har med tanke på vår orkan/storm katastrof där många drabbats i hus, stugor och lägenheter. Tur i oturen annars hade många fler antagligen frusit ihjäl, särskilt där det varit och är svårt att ta sig till. Otur för alla med mat som bara är att slänga bort, mat för massor av pengar.
I normalfallet täcker väl inte försäkringar naturkatastrofer heller så jag undrar hur det skall gå och då särskilt för drabbade företagare som ser sina livsverk försvunna. Inkomster för många, många år har gått helt förlorat. Vanmakten måste vara total och jag känner igen känslan när insikten över vad som varit inte längre är.
Pigge Werkelin
har säkert många följt och jag fann hans hemsida över, kring och efter tsunamin och dess följder. Han skriver dagbok och för mig som läsare finner jag det otroligt att han ens har ord att faktiskt förmedla och också att där finns glädje mitt i denna ofattbara sorg. Barnen finns på bild omgivna av Nemos och tanken om att barnen simmar omkring med Nemo och hans likar värmer på något konstigt sätt. Vem vet, Nemo kanske finns och om inte annat så är tanken fin.
Sidan innehåller också kritik mot vår regering, särskilt UD och det ofattbara som skett och fortfarande sker i bristerna mot enskilda mitt i det ofattbara som drabbat dom.
Nej, åter till mina blanketter (färdigskrivet 12:19). Have a great day, I will try to have one myself.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Jag förstår inte var han får sin kraft ifrån men han har en otrolig livsvilja och ett fokus på livet som är så oerhört fascinerande. Jag kikar in varje dag och ävenså i gästboken som har blivit så sorgligt med skit hit och dit från somliga.
    Ett tips är att gå in på Radio Gotlands sida och lyssna på reportaget som gjordes med Pigge Werkelin. http://www.sr.se/gotland/

  2. Han är ju helt otrolig den där Pigge Werkelin. Vad får han all kraft ifrån?
    Tack för länken!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.