Pengapop är farligt!

Så f*n törs prova när man skall i säng. Vi skulle åka iväg till Kista idag för att kika på det vi skramlat till inför 25 årsdagen men av det blev intet utan vi åker in i morgontitti innan KA skall till jobbet. Jag skulle bara spele lite och det gick så bra så jag kom över 5 miljoner och det tog ett antal timmar och klockan var lite mycket. Jag kunde ha lämnat spelet men det var bara så roligt så jag kunde inte. Jag kom upp i bana 26? minns inte vilken. Idiotspel säger jag bara och vilket urbota påfund att börja spela strax innan man skall iväg någonstans. Nu var det bara oss själva det drabbade och vi valde att drabbas eller vad man nu kan kalla det för. Egentligen är spelet ganska dumt för banorna börjar om fast med kortare tid varje 100 (så långt jag kommit hittills iaf)
Tidigt sänggående
för ögonen går i kors lite grann. Orolig natt men om det var Gubben, KAs orolighet eller min egen vet jag inte. Ka trodde kanske han var orolig eftersom han kom rökte i går. Snuset som KA skulle köpa i går kom han hem utan, ja vilken karl *asg* Jag fick rulla några cigg åt herrn för han orkade inte gå tillbaka till affären utan vi åt i stället och satt och glodde på tv.
Feedreaders/rss-xmlläsare
är rena döden för en som brukar besöka hemsidor och som numera snabbläser igenom via Feedreader. Det gör att det jag gjorde innan nästan glöms bort för det finns en del sidor jag faktiskt följer som inte har diverse feeds. Mitt hemsidesbesökande har blivit mer hackat om malet. Jag tänkte jag skulle avinstallera programmet men det är ett bra sätt att hänga med i alla nyhetsnotiser förutom Aftonbladets som inte har någon feed att hämta ännu, ingen jag sett iaf.
En annan sak som är lite döden är detta med kategorier på det jag skriver. Det spontana äts upp av att det skall hålla sig inom ett specifikt ämne. Jag brukar skriva lite som det faller mig in även om få kommenterar så är det jag som skall gilla det jag skriver och jag har tappat det lite. Funderar på att inte göra så stor sak av kategorier och bara skriva ändå.
God natt och sov gott, jag skall efter att jag läst några sidor i boken först.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Gör som jag: Skaffa en kategori som heter ”Allt möjligt” där vad som helst kan passa in … (Nu ser jag att du har en ”Övrigt” där borde väl allt passa in som inte pasar in nånstans?)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.