Lycka? Tjafs!

Tänk att så lite kan vara så underbart och fullt av underbara glada känslor. Grekiskt? Nej, Så skall det låta och självklart Martin Stenmarck och Robert Gustav(?f)sson och Som en boll kommer jag tillbaks till dig. Gisses vad underbart och så bra dom sjöng, eller vad jag nu skall kalla det för, ihop dessutom. Martins otroliga röst och söt är han också men båda sakerna har jag tyckt sedan första gången jag hörde hans röst och såg hans charmiga leende på Så skall det låta. Jag gillar hans sätt att sjunga på och så avslutades det med ELO´s Rockaria från svunna tider.
ELO var stora när jag kom till Sverige som blivande 15 åring. Jag hörde en låt på radion för ett antal veckor sedan och som var från då och som jag faktiskt inte hört på 100 år ungefär. Billy Porter med Mick Ronson och vad har den med det hela att göra dårå? Jo, alltid när vi gick till ”badis” så satte alltid Rosa eller Cattis på Billy Porter så den blev liksom en badislåt och deras samtidigt. Lite löjligt roligt faktiskt och det var ELO´s fel som fick mig att tänka på det nu. Jag var tvungen att ladda ner den (personligt bruk) och lyssna och hemsk är den egentligen men jag fick typ glada ben eller vad jag nu skall kalla det för.
Pigge Werkelins sida,
ior.nu har för en del dagar sedan även fått en gästbok. Nu är det tjafs i den gästboken om syftena med en del kvinnors skriverier och att enda målet verkar vara en ny man typ. Det ifrågasätts och det grejas. Hur sjutton kan man göra så i en sörjande människas gästbok som inte var menat för sådana saker som dumheter? Några har skrivit att dom använder W Ulrikasprejen på tjafsarna i Pigges gästbok. Jag har svårt att förstå den totala respektlösheten som finns och vi människor faktiskt tar oss rätten att bråka i en för oss okänd människas gästbok. Det finns nötter och det finns nötter men det är övermaga. Särskilt med tanke på syftena Pigge angett till att han har sidan ior och varför det finns en gästbok för det var aldrig menat för bråk, snarare empati och omtanke om sina nästa.
Vadan detta, 3 saker på rad? Jo, jag testar ett fenomenalt verktyg för att se hur det fungerar och det verkar fungera bra även om jag inte fått ihop alla detaljer ännu. Verktyget heter w.bloggar och finns här att hämta för den som vill. Goder natt och sov så gott!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.