Söndag redan?!

Då är ju liksom helgen snart slut ju 🙁 Helgen har försvunnit utan att vi egentligen hann med riktigt. Maten har tagits fram och vi skall göra det enkelt för oss – värma den. Det är förra veckans ”pasghetti” och ”öfferssås” som en liten sa, ”min” lilla rättare sagt, Tessan alltså då en gång för länge sedan. Jag hade stora ambitioner för helgen och särskilt gårdagen eftersom KA böt Tessans födelsedag mot denna lördag. Tro mig när jag säger att många inte knop inte blev gjorda alls. Ambitioner är bra när man genomför dom men att bara ha dessa hängande över huvudet gör ingen glad, snarare tvärtom.
Jag är så trött
så det finns inte ändå lade vi oss relativt tidigt om vi jämför med dom senaste veckornas sena sänggående trots mening med tvärtom. Jag gör som vanligt, skyller på Gubben för han har gjort som han brukar och spunnit och trampat om vartannat under natten.
Gubben börjar bli gammal
även i kroppen och inte bara i år. Han är ju snart 15 år, den 22 april fyller han år. Vi bor på nedre botten och i normalfallet när han vill vara kvar lite längre än Martin och Maja så tar han sig in via fönsterbläcket och den öppna vädringsluckan i sovrummet. Dom två sista gångerna han inte velat komma in trots att jag nästan ropat mig hes så har han efter en liten stund stått och jamat nedanför fönstret trots att vädringsluckan är öppen. Bara på med något på överkroppen och ut utan varken skor eller annat och ropa in honom från balkongen där han då kommer springande och glatt jamande. Skulle ngåong råka se mig där mitt i natten utan något på varken benen eller fötterna i kylan fick dom sig säkerligen ett skratt ellet två.Vi har lite tur för vi bor i hörnlägenheten och ingen störs direkt av mina rop runt hörnet även om jag ibland kanske låtit mycket ”miss i nassen”. Jag har undersökt honom och både klämt och kännt men ingenstans reagarerar han på något särskilt vis så jag tar det som åler helt enkelt eller kanske är han lite slö men det tror jag inte för det är längre att springa runt än att hoppa upp.
Där har KA lite tur eftersom han hör så illa för han hör inte Gubben säga till och kanske är det det enda man kan säga är tur med att höra illa för han tycker det är jobbigt som attan. Särskilt tjutandet när han är trött är inte roligt men nu är det inte så långt kvar tills läkarbesöket så kanske han får vettig hjälp.
Jag skall implementera
en funktion i kommenterarerna så att alla dessa äckliga spammare bromsas för det är så onödigt att behöva rensa bort dessa hela tiden. Tom mitt Tipsa script får sig smörj och det kommer massor av tomma tips mail till mig, det bevisar ännu mer att spammandet går på automatväxel och ingenting annat.
Till later!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.