Upprörd är bara förnamnet!

Jag antar ju givetvis att jag INTE är ensam efter att ha sett tv4´s Kalla Fakta. Jag kan inte förstå det totalt föraktfulla sätt hela tsunamikatastrofen behandlades på. Nu när känslorna är mer lugna och sansade eftersom vi inte står mitt i detta totala kaos idag när vi ser hur det var då, då när ingenting skedde.
Jag skämdes när jag såg programmet och skall egentligen vara i säng för klockan tidigt 🙂 är det dags att gå upp. Jag skall se debattdelen som börjar klockan 23. Jag kan bara inte missa den för jag undrar hur ansvariga tänker förklara, särskilt nu med facit i handen bestående av fax, av människor som faktiskt var med, människor som gjorde det dom skulle, människor som absolut inte gjorde det dom skulle, nonchalans mot dom nödställda stående mitt i död och kaos osv, osv. Jag har bara en sak att säga om det hela, total inkompetens av dom som är ansvariga i slutänden och att sedan fortsätta upprätthålla en fasad med att vi har gjort allt vi har kunnat, skyller ifrån sig på enstaka UD tjänstemän, skylla på ambassaden i Thailand och fortsätta att skylla på alla andra förutom sig själv och också ta ansvar därav.
Jag tillhör inte dom som skriker avgå, avgå men nu har jag inga andra ord åt eländesbeslutaren, även kallad påskkärring på www.ior.nu (gästboken). Flathet uti fingerspetsarna. Jag kan förstå att ingen förstod av oss som inte var där men UD fick förstahandsinformation hela tiden och VISSTE men agerade inte.
Jag kanske överreager men jag kan inte begripa alls hur somliga hela tiden verkar befinna sig på en helt annan planet än resten av världen.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.