Femman v. 07

1. Minns du din första fylla? Berätta.
Det måste vara den gången jag och min syster med kompisar var ute och partade, jag var 15 år den gången. Syrran blev aspackad och jag fick ringa mina föräldrar som kom och hämtade henne och då fick jag så mycket beröm för själv var jag faktiskt spik nykter. Det nyktra läget ändrades snabbt när föräldrarna åkt iväg och jag tog fram min 37:a Skippers Genever och blev full på nolltid för att ett par timmar senare bli hämtad av föräldrarna som då var rosenrasande (inte mamma) och jag och farsan slogs tom i en taxi för då hade han druckit en grogg eller två och kunde inte köra själv.
Det var nog första gången jag sa ett sanningens ord om och till honom.
2. Hur är du när du är full?
Jag är/blir inte full men i övrigt blir jag bara lite gladare vid alkoholkonsumtion och munlädret blir ännu glappare än normalt 🙂
3. Har du någongång supit så du kräkts/somnat/fått minnesluckor?
Ja, det var en gång jag festade en enda gång det året och glad var jag och sedan vaknade jag i fyllecellen efter att ha somnat på dansbanan. Det var Rocklundamarknad i Västerås 1988 eller 89, hemskt. Jag och alkisar. See You Later Alligator med Dr. Feelgood är den kvällens låt men jag hade roligt innan min trötta ben inte orkade gå längre.
4. Vad är det knäppaste du gjort på fyllan?
Allt är väl lite halvknäppt oavsett full eller inte så där finns ingen specifik fylleknäppgrej.
5. Hur ofta blir du full nu för tiden?
Aldrig, dricker enbart för att det är gott och lusten finns vilket sker alldeles för sällan numera.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.