Helgen tog liksom bara slut

och en sak är säker, den var definitivt för kort. Det blev FRIHmöte i lördags och närvarande var 3 caiquar, 1 kakduva och 5 päron. Det var riktigt trevligt och några var mer alerta än andra och ävenså mer effektiva kan man väl säga och orsakade en och annan nödduckning. Alla duckningar lyckades inte så ett bett eller så lyckades men annars gick det över hövans bra och inget riktigt ordförandekrig inträffade. Kassörskan var lugnet själv och ville inte riktigt umgås med resten av församlingen men det var av förståeliga skäl, vem utsätter sig frivilligt för 3 caiquars kackel.
Vi sov över
så att vi alla kunde smaka på Tallinkonjaken men fy f*n vilken äcklig dryck säger en annan som åtminstone har smakat. En gång och aldrig mer säger jag för gott kan man inte påstå att konjak är sedan kan konjakrickare påstå vad dom vill. Mina grimaser skapade skrattillfällen om inte annat och ingen kan påstå att jag inte gjorde ett försök. Bra för dom som gillar drycken som slipper dela med mig.
Vaknade inte så tidigt och orsakade kassörskeschock tror jag när jag kom gående med min svarta jacka och KAs skor för en snabbis på balkongen. Stackars Sessan som for som en tok och vi blev nog båda lika rädda. En morgonattack bidde från Herr Bert också men det blev ingen större skada, ett sår på halsen (pyttelitet) och ett på armen men ingen större blodsutgutelse men Bertans mor full av kval.
Vi frukostade och pratade och trivdes och det var dags att dra hemåt. Antar att pälsbollarna var ganska sura på oss som ännu inte serverat någon fjukost.
Bilresan hem
gick i slumrets tecken från mig för KA körde och det var skönt.
En otäck huvudvärk satt i hela dagen trots några omgångar med Alvedon, till slut fanns det bara ryggläge för jag höll på att kräkas. Lite rädd blev jag för jag har inte varit med om något liknande och det var inte pga mycket alkohol för 1 glas vin kan inte göra något sådant. Till slut så släppte det som satt neråt i nacken och jag kunde slappna av. Otäckt var det iaf.
Öron för KA
är alldeles strax och vi åker båda och tänker ta en fika någonstans. Det är roligt att åka tillsammans och lite som ”förr i tiden”. Skall bli spännande att se vad som blir av det hela och under tiden (kan tydligen ta upp till 6 månader) har vi räddaren som KA faktiskt tycker fungerar väldigt bra.
Nysnöat, +-0 och skottning av bilen till later folks!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Vinkar lite lätt från ett skröpligt och snöigt Halland.
    Sportlov är det och mail kommer vartefter.
    *kram*

  2. Igge: vinkar tebax och ser förväntansfullt fram emot mail. Hoppas junior trivs bra med sitt sportlov och att lite snö finns till sportlovsaktiviteter.
    Kramor och kyssor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.