Testveckorna kom jag in på – YES!

Jag fick en kallelse i fredags till infomöte och var väldigt undrande men ansvarig hade semester. Infomötet skall ske nu på torsdag klockan 13 och är obligatoriskt och också en förutsättning för fortsättningen. Jag var tveksam för skulle det bli som sist med 200 pers och sedan ingenting kunde jag lika gärna stanna hemma tyckte jag för sannolikheten bland en sådan skara kändes som noll så lite besviken var jag men tänkte gå på infomötet trots allt för möjligheten finns ju alltid.
Jag ringde iaf till ansvarig och jag är en av 15 som fått kallelsen och jag är en av 15 som får börja den 7 mars på det som benämns som testveckor. Då klarade jag första (samtalet från kursanordnaren) och andra sollningen (kallelsen) och har alltså en arbetsgivare som åtminstone har behov där mina kunskaper kan passa in så att jag, om jag får fortsätta i fas 2, har en praktikplats där mina kunskaper kommer att finslipas och anpassas till det behövande företaget. Chans på jobb som även kan passa mig betyder det förutsatt att jag har dom kvalifikationer dom vill ha så klart och att jag motsvarar deras förväntningar.
Glad är bara förnamnet och i morgon jobbar jag sista dagen så dubbel glädje och något att fira men vi får vänta tills lönen dyker upp.
KAs öron
återkommer jag till senare, måste göra lite nytta först.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Igge: Om öronen har jag rapporterat och även han med flätorna 🙂 Hoppas magen ville bli kurerad.
  Sassa: bra med klohållningen fast jag reklamerar lite för att ni håller klorna för bra så inget blir skrivet om FRIH mötet ju 🙂
  Jerry: Tackar och bockar åt alla håll och kanter och till er övriga också. Det känns så bra.

 2. Kan bara hålla med tidigare talare:
  GRATTIS!!

 3. GRATTIS!
  Nu fortsätter vi att hålla tummar, tår, näbbar, klor å vingar för att det här ska bli riktigt riktigt bra.
  Kram
  från hela ligan

 4. 😀
  Hörrnu, jag väntar ju otåligt på nyheter om KA:s öron! Hoppas ju på goda besked även där.
  Själv ska jag gå och kurera den onda magen och sömnbristen!
  *kram på sig*

 5. Igge: Jag hoppas också och det känns iaf så och måtte det bara hålla hela vägen. Jag kommer ju att vet mer efter torsdagens infomöte och det skall bli spännande.
  Tack!
  Mail kommer du sköna fru, du är bara… 🙂

 6. Grattis!!!
  Så glad jag blir! Hoppas nu det kommer att kännas rätt.
  *kram*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.