Packad, tankad och klar?

Tja, en ren sanning med modifikation är det om inte annat. Båten går klockan 8, KA slutar 6 men skall gå tidigare. Jag måste få en annan CV klar och mailad för den skall lämnas in i morgon men då är jag på Spahotell Nådendal (yes, i morgonrock!) Jag har varit uppe sedan före 7, klev upp med KA men inte för att jag måste men orolig sömn så. Det stör mig för dom senaste nätterna har det varit så där med oroligt sovande några timmar innan radion går i gång, visst förstår jag att det är oro men varför och det gör det ännu jobbigare.
Saker som skall göras innan vi kan åka när KA kommer hem är:

  • Kattlådorna skall skuras ur
  • CV skall göras på ett annat sätt, lite mer intresseskapande
  • Mina saker skall packas (vad skall jag ha med mig?)
  • Extra fisk skall kokas
  • Tvätten hängas
  • Torr tvätt vikas
  • Mannfreds resebur göras iordning
  • Tessan skall ha nycklarna
  • och vad annat jag glömt

Varför det skall vara klart innan KA kommer hem är för att då är det mer eller mindre lite panik att åka mot Silja Terminalen i Värtan. Vi skall vara där senast 19 och på vägen skall Mannfred lämnas av till Paula.
Det skall bli så skönt att komma iväg och tack och lov för MQ erbjudandet och våra tidigare intjänade poäng och inte minst resesällskapet, kravlöst och trivsamt och lika halvgalet. Två nätter på båten och en natt på Spahotellet. Målet är morgonrock och vila och helt kravlöst. KA och jag har inga spabehandlingar på schemat även om det säkert vore skönt men där är den ekonomiska gränsen nådd. Härligt att bada i det varma vattnet och så simma ut i den kalla luften samtidigt som man är varm i vattnet. Vi gjorde en variant så att vi fick en hel dag till på hotellet och åker hem på kvällen istället för på morgonen och det tycker jag är smart. nöjd
Kursen då!
Har varit och är bra. Stackars mina kurskamrater även om jag inte är ensam om att ha munläder. Gissar att dom får ett par sköna och vilsamma dagar nu när jag är borta. Jag har blivit duktigare på att räcka upp handen men har faktiskt stora problem där. Jag vet, jag är hopplös men ibland är det svårt att inte bara komma med det man tycker, särskilt inte när det är angelägna saker. Kanske är det lite för att jag också varit så lite bland annat folk på så lång tid att jag måste få lite utlopp för saker jag känner, tycker och tänker. Jag blir bättre som sagt på handuppräckningen för varje kursdag som gått.
Första veckan handlade om att vi presenterade oss för kursens alla deltagare, vi är 14 stycken. Några har jag känt mig lite på samma nivå med och det är skönt. Mycket matnyttigt har drillats under kommunikativa former och sådant man vet men inte vet hur man skall anamma har getts lite form. Vi har haft en heldag med en bland social kompetens och hur urval kan gå till på företag.
Jag är helnöjd och har ff inga drömförväntningar utan vet att det är eget arbete och i sak endast det som gör skillnaden. Jag har kommit underfund med lite vartåt jag lutar i sak gällande jobb och lite som jag skrev innan som KA menade är nog så jag skall mentalt satsa. (Mannfred snodde just en ostbåge ur påsen, får nog gömma undan den)
Veckan i övrigt
har varit lite surfande och mest felsökningar om och om igen. Nu har jag plockat bort den automatiska länksammanställningen för utan den genereras inga fel men det tog en del dagar av testningar fram och tillbaka. Den pluginen har jag haft sedan jag startade med MT så jag begriper inte varför det helt plötsligt genererar fel. Jag menar att någonting måste ha ändrats på servern men det menar dom att så inte är fallet. Strunt sak samma, nu fungerar min del av MT (enda delen som varit feldrabbad också).
Jag klantade mig riktigt rejält så jag har fått sitta och manuellt plocka bort 1300 gästboksinlägg. Ff är det ca 40 får många men jag hittar dom inte och det gör inget. Lite roligt var det iaf att kika bakåt och jag fick skratta en del åt somligt.
Jag har inte orkat skriva vettiga kommentarer hos en kotte för felsökningen och den manuella raderingen tog all energi som jag hade efter kursdagarna. Har jag glömt något viktigt hos någon så ber jag om ursäkt för det.
KA fyller år i morgon
och Sassa på tisdag så det blir lite extra lyckat med Nådendal. Jag får passa på att gratulera Åse och Carra på 40 års dagen, Åse fyller i dag och Carra i morgon. Välkommen in i klubben TANTERNA! flin
Nej, det var visst en lista jag hade att fixa till. Jo, var det ingen som lyssnade på Karlavagnens snutt? Kommentarer? Åsikter? Den är nedladdningsbar i mp3 format.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Kalle-> Välkommen åter till dagbokeriet. Kul! Trippen blev väldigt skön och gav massor av energi men nu är det tjötter som gäller tydligen.
    Annica-> Har förmedlat grattis till KA. Undra vad alla mammorna gjorde för 9 månader sedan olika årgångar? 🙂
    Carra-> Klart att det är tant, jag har varit kärring sedan jag var 17 så tant är bara fint ju *asg* Hoppas du hade en härlig 40 års dag som känns minnesvärd. KA bidde aningens äldre än så och kramen är levererad.

  2. Grattis till KA.
    Grattis till övriga uppräknade, födelsedagarna flödar tätt i mars verkar det som.
    Annica

  3. Tant, du!!! 😉
    Tack för grattis! Åsså en stor grattiskram till KA!

  4. Hoppas trippen blir härligt skön! Bra att kuna koppla av ibland från vardagen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.