California Grapefruit – doften av mys och trivsel!

Tårtan är slut och barn samt barnbarn har gått hem och lugnet lägger sig över Gökboet och dess medlemmar. Det fattas bara en tandborstning så går KA och jag samma öde till mötes. En lätt hetsig dag och ändå inte och så skratten från alla och envar och så lilla Sofia, lite större Josefine, ännu större Daniel och så resten av barnaskaran. Syrrans två yngsta är på besök från Göteborg och dom har ju valt att bo med sin roligare kusin än bo hos tråkiga moster 🙂
Enligt utsago var tårtan god och sällskapet också. Sofia blev glad för dom försenade 2-års presenterna hon fick och gillade defintivt mjauarna hon såg även om dom rymde när hon sågs. Gubben var den som hade längst tålamod och lite borde man ju kunna som en nästan 15 årig pälsboll i både tålamod och ställa upp för snabbhänta småbarnshänder.
California Grapefruit
är den enda duschtvål jag vet att jag tål och lyckan var stor när jag såg att den ff används på Spahotell Nådendal så vi köpte 4 flaskor med oss hem, 5 var det om vi tog oss som kollektiv. Det doftar fräscht och jag blir inte torr i huden.
Dagarna rusar sin kos
och jag känner att jag inte riktigt hinner med samtidigt som jag faktiskt börjat känna igen mig själv lite grann och DET är för mig mer än ett stort plus. KA ser möjligheterna att kanske äntligen se sin fru lite som hon egentligen är. Tänk vilken tålamodig och älskvärd man han är trots att jag kallar honom för min knäpprot ofta. Kärt barn har många namn och för mig är han kär.
Så har herrn blivit 57 år och 3 år kvar till 60. Jag tyckte att en 60-åring var gammal men KA är inte gammal, det är bara en siffra för hans person är inte som jag tycker en gammal 60-åring är/skall vara. Antar att det är för att jag inte längre är 15 år utan närmar mig 43. Mamma blir 63 år i år och hon är inte heller gammal men mycket äldre än KA. Konstigt hur det är med siffror egentligen.
En undran
jag har är om ingen lyssnade på Karlavagnens del om mig eller vara dom 146 nedladdningarna bara från sökrobotar och annat löst folk. Jag ville verkligen veta era åsikter och inte en kotte har knystat ett enda ord, varken på sidan eller per mail och det tycker jag är märkligt för även en åsikt som inte är positiv hade uppskattats. Jag plockar bort länken och skulle någon vilja lyssna får ni väl hojta till och be om den istället.
God natt och sov gott, det skall jag.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.