Färdiga blev vi inte men nu är vi båda färdiga…

för sängen om inte annat. Det var urdumt med denna bandspelare men mycket roligt har vi båda lyssnat på mellan trastorkning och glädjerop om den låten och den låten. Det blir lite komiskt när KA och jag spelar musik för jag tycker mycket jag spelar är sådant han borde kunna eftersom det är hans musik men nejdå för det känner han inte igen tex. KA spelar ju lite annan musik, vi har olika nostaligåldrar eftersom det ändå skiljer 14 år mellan oss och däri ingår ju musiken från då, nu och någon gång.
Samvetet ligger på lur för inget mail blev skrivet trots mina goda intentioner men jag gjorde vad jag kunde för att inte fastna vid datorn men, men. Det låter ju bra med goda intentioner.
I morrn är det då dags för början av mitt nya liv hoppas jag vad gäller arbetsfronten åtminstone, resten av mitt liv är bra ändå. Jag skall försöka att ha betydligt mindre datortid för jag märker att vardagen inte riktigt får det den behöver av min närvaro.
Ha en bra vecka och jag önskar mig detsamms, tills nästa gång (det kan ju bli redan i morrn) god natt och sov så gott!

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Igge: Det kommer, det kommer och jag började men sedan så. Fast om inte annat så i morgon bitti, kanske. Det har varit bättre än bra och det är givande iaf, en liten början.
    Kram och kyssor

  2. Nu dör vi ju av nyfikenhet om utbildningen likknar det du förväntade dig! Hoppas allt är bra!
    *kram*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.