Bortgjord på intervjun

men så är det, cellen var inte riktigt på plats tror jag. Jag fick frågan om vilken sorts nätverk vi hade, om det var p2p eller (??) och då såg jag ut som en fågelholk och undrade vad det var. Observera, jag har aldrig gått på någon kurs utan lärt mig allt själv så benämningar och uttryck har jag faktiskt inte fått med mig. Jag fick då till svar att det antingen var att man loggade in på domän eller inte och då svarade jag att vi använde ipadresserna. Det gjorde vi också men loggade in på domän och i servern hade jag fulla administratvia rättigheter som jag kunde sköta från min egen dator i Windows 2000. Pucko säger jag bara och det insåg jag i natt när jag skulle sova och istället vaknade med en fasansfull känsla av dumhet.
Hur kan jag tänka så korkat och faktiskt svara så dumt. Samtidigt var det ju sant för efter flytten hade vi p2p. Jag får skylla på att det är drygt två år sedan jag faktiskt hållt på med detta på det viset även om vissa saker gjordes förra året. Jag tänkte intranät och det hade vi inget. Spela roll, annars gick det bra tror jag, men på datorsidan vill dom säkert inte ha mig. Jag fick känslan av att dom kanske tänkte en kombitjänst eftersom jag träffat både it och handläggarmänniskor. Misstänker att en person som pratar i nattmössan inte är aktuell för kanske varken det ena eller det andra. Oerhört trevlig anda och kamratskapen låg i luften vid kaffemaskinen.
Ingen mening att gråta över spilld mjölk, livet är här och nu och om inte annat så fick jag gott kaffe och träffa trevliga människor.
Försvunna mail
har hänt men jag vet inte vilka och hur många men jag vet att det inte kommit fram. Om det bara drabbat domänen gokboet eller också wesenlund har jag ingen aning om. Jag saknar mail från Manpower så jag måste ringa under dagen och när jag svarade på kommentarerna kom inga mail till mig med mina kommentarer i. Dom är ju inte viktiga på det viset för jag har själv skrivit dom men det betyder ju att något är ganska fel. Jag spelade ett spel och när jag vann kommer det alltid mail men det kom inget och har ännu inte kommit något. Har du mailat mig och inget hört så bli inte sur, maila igen för något är fel och jag skall maila supporten på Surftown. Kanske har någon lyckats hacka sig ordentligt in hos dom med tanke på det så tjusigt hackade forumet för någon dag sedan som är återställd nu men det tog en del timmar i förrgår. Tidsaspekten på saknade mail är vad jag vet om från i förrgår tom nu åtminstone men kan alltså vara längre sedan än jag har märkt av.
Näst sista dagen
i näst sista veckan på kursen och det känns okej men det börjar bli dags att göra sig klar. Insåg att vi lämnat kvar både smör och bröd i lokalen med affischerna så jag får ingen smörgås. Jo, en sak till, ärlighet varar längst och vid en ärlig fråga till vår stränga ekonomihållare så kan vi ta emot pengar för extrajobbet utan problem – HURRA! Detta förutsätter givetvis att det är en enskild händelse och inte återkommande. Tänk vad ärlighet kan göra ändå och det känns bra på alla plan för uppgörelsen bygger på ärlighet.
Underbart väder och betydligt varmare än i går tror jag. Fel, strax över nollstrecket är inte varmare än i går men det kanske blir under dagen. Solen är åtminstone här.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.