Planeringen sprack lite i går

och nu ligger vi efter i antal men samtidigt har vi jobbat snabbare än tidsschemat som låg ända tills måndag nästa vecka och vi blir klara i veckan, torsdag eller fredag. Mannefredde är helnöjd med sitt arbete även om han i det arbetet hindrar päronen från att arbeta ordentligt men kul är det ändå. Mannfred hjälper till att dra loss skyddstejpen på tejpen och hindrar på så sätt mig eller KA från att effektivt arbeta med plastfickorna. En lycklig caique kan man lugnt säga. Tänk ändå så tråkig han är i en del andras ögon eftersom leksaker är något han totalt vägrar, saker som arbetas med är betydligt bättre leksaker i Mannfreds värld och det kanske inte är så konstigt för sedan han var 13 veckor gammal har han haft fritt utrymme att både flyga, jobba och leka på även om alla hans val inte särskilt ofta varit förenligt med vårt arbete då vi fått arbete lite dubbelt i bland.
Det roligaste i detta extrajobb är att vi får jobba tillsammans, lite som förr och det är mysigt, förutom extrapengen. Det känns bra att ha gänget liksom samlat men jag saknar Henning väldigt mycket. Tänk, nu är det faktiskt exakt 2 år sedan han flyttade. Det är alltså 2 år sedan det blev som det är nu.
Känns bra
att Valborg bllr ledigt och kanske kan vi kika på en brasa någonstans men det beror helt och hållet på vädret för frysa tänker ingen av oss göra. Minns en del Valborgsaftnar i Kiruna med snöslask, blåsigt och ganska kallt och varmare är det här samt att snön är ett minne blott sedan länge. Vi får la se vad som händer och fötter. En sak måste vi, byta till sommardäck, stackars dubb som slitits på så länge.
Solen skiner utanför
, bara +4 grader men det blir varmare snart hoppas jag. Mannfred har precis vaknat till och vill mjukvakna i buren samtidigt som han snackar lite morgongoja, KA springer omkring i kalsonger och jag sitter här i morgonrock och inser att klockan är lite bråttomt. Vi har tid ff för åka måste vi om ca 30 minuter, senast 08:30 vill säga.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.