Besöket i går blev bra!

”Nisse” är inte i koma längre. Vi fick lite halvaktig information tidigare men det gjorde ingenting och förändrade inte någonting för oss. Vi for iväg och jag var ganska rädd för hur jag skulle reagera och känna och hur är man, vad gör man och många fler frågor. Vi visste ju bara om koma och orsaken till den. Det kändes så bra att komma dit och både KA och jag pratade och vi tror oss veta att vi faktiskt fick massor av respons, skratt, handtryckningar, intensiva kommunikationsförsök med både mun, ansikte och hand. En viktig sak är att det var ”Nisse” vi hälsade på, visst av en annan variant men makes no difference.
Jag ”skällde” på honom för vad fan körde han som han brukade för? Han fick en groda som ligger i en hängmatta med en bok och så symboliserar grodan ”Nisse” för både KA och mig, nu är det hans tid att (ofrivilligt visserligen) ta det lugnt och vila som han aldrig normalt tar sig tid att göra annars.Vi träffade hans fru och det kändes så bra men jag var väldigt osäker på hur man skulle vara men det liksom bara var som vi är. Jag är iaf övertygad om att ”Nisses” envishet någonstans därinne kommer att bära vägen fram till något som kommer att vara bra i framtiden. Det kändes så skönt att ha varit där och vi kommer igen.
Jag är ingen vinnare
i normala fall och detta är säkert ett stort undantag men jag har visst vunnit en iPod Shuffle på 1GB. Jag visste inte ens att det var en tävling utan jag tyckte bara fler skolelever skulle anmäla sig till före detta Klasskamrat eller vad det nu hette för att ha kontakten med sina gamla klasskompisar. Anmäl dig gärna till Stayfriends och lägg till dina gamla skolor och vill man i förlängningen så går ju kontakt att ha med klasskompisarna också eller med mig tom.
Två saker händer i dag
Plastfickor, nu är det A3:orna som är kvar och det är lite för många för från nästa lördag är det monteringen som skall göras under dryga två veckor och där födriver vi antagligen också Valborgsmäss i jakten på antal färdiga affischer. Allt skall vara klart den 2 maj och KA har tagit ledigt två veckor men eftersom vi inte visste vilka dessa två veckor skulle vara så hoppas vi att det sena beskedet inte sätter hinder i vägen för då är det katastrof.
Den andra saken som händer är att jag skall iväg me två kurskompisar på en Brasiliansk afton som börjar 16:00 med middag. Taskig tajming, jag vet men vi visste inte när fickorna skulle komma när jag anmälde mig och sedan kom fickorna och jag har velat men KA säger det är lugnt så aningen dåligt samvete har jag trots allt men det håller på i ca 4 timmar så natten finns ju kvar till fickorna för min del.
Ha en trevlig helg och se livet som att det kan upphöra i morgon så gör det som är viktigt för dig, ta vara på det du kan ta vara innan det är för sent.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.