Solen skiner och snart är det Uppsalatime!

Vi skall ha en liten picknick med Uppsalamaffian och samtidigt titta på alla som sliter ut sig under Maja Gräddnosloppet (man kan ju bli slut av mindre än så). Mannefredde skall med så får somliga som önskat Mannefredde date träffa honom.
Affischerna är helt färdiga och vi med. Dom sista som bara skulle packas i hop kom tidigare än väntat så vi for in i går och gjorde klart allt så nu är det ledigt ända fram tills måndag eller tisdag beroende på besked i morgon för min del. Manpowerjobbet som jag inte fick kanske jag får ändå för personen som fick det är inte med längre och samtidigt så är det andra jobbet på samma företag lika bråttomt som sist, det saknas bara en arbetsplats för mig, därför hände inget. Så nu ”slåss” dom olika avdelningarna på samma företag om vem som får det längsta strået. Jag är kluven, inte till att jobba på det företaget utan mer för att jag fick tid för en intervju på ett företag i Järfälla som är ett 1 till 1,5 års gravvikariat. Snabbt kom den tiden, jag pratade med dom i tisdags och dom hade inte kikat på några ännu och så igår låg tiden åt mig för intervju nästa onsdag klockan 14:45. Jag passar deras profil ganska bra, eller mer än så om jag får säga det själv. Vad vill jag?
Graderna här är kalla, +8 grader och nu är det bråttomt som vanligt för min del.
Ha en underbar dag och njut av den.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.