En picknick i parken, eller?

Sent iväg och sedan nästan 40 minuters vilsekörning i Uppsala trots den fina kartan theWitch gjort iordning och till slut så var vi framme där vi skulle vara framme, vid Stadsparken. KA och jag var lite oense om vad kartan sa eller rättare sagt beskrev och hade vi gjort som han tyckte hade vi nog sluppit köra runt lite till i villervallan som fanns i våra huvuden. Det är väldigt dumt med en envis fru ibland även om det också är bra ibland, tur för mig kanske att jag också är bra ibland 🙂 .
Väl framme satt Uppsalamaffian (Jerry och Anna med barn, theWitch och e.tage med barn och så Paula med två söta små råttor som for runt och hade sele dom också) och undrade om vi någonsin skulle dyka upp. Tänk, det är inte bara konstigheter som gojor i sele utan även råttor i sele. Både Mannfred och råttorna fascinerade en del övriga parkbesökare. Vi konstaterade att det är bra för kontakt med en goja på knoppen 🙂
Solen sken och det kändes skönt att slå sig ner på filten. Hemma var det bra mycket kallare än i Uppsala och tur val väl det. KA hungrig så han satte igång och åt upp det medköpta spjället med mimosasallad, Mannfred åt också och så bjöds en av råttorna på godsaker. Jag pratade bara och glömde visst bort att äta, typiskt wesenlundskan *suck*.
Det var väldigt trevligt och en sak är säker, KA och jag måste vara lite mer aktiva än vad vi tidigare varit vad gäller socialt umgänge. Tackar och bockar Uppsalamaffian för idéen och fler dylika emotages tacksamt.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.