Ja vi elsker detta landet, eller?

[Lystnar på: Love Is All Around – Wet Wet Wet – End Of Part One – Their Greatest hits (03:58)]


”HJÄLP”Vad är det för fel i min kod när flaggan inte syns och jag vill ha align eller float i koden?
hittat hos Bikupa
Det är INTE Norges nationaldag men väl Sveriges och jag hoppas verkligen att det inte blir en katastrofens dag denna första nationella helgdag för att fira Sveriges dag. Med katastrofens dag men jar det som redan börjat i går och som kan urarta riktigt illa. Ta tillbaka Svenska Flaggan och gör den till en god symbol för Sverige. Var nationalistisk utan undertoner eller andra anspelningar än att du gillar ditt land, det gäller alla som bor här, svart, gul, röd eller vit. Var stolt över där du bor och lever och visa det utan att döma ut andra.
Vi skall iväg till Sjöhistoriska Muséet och ha med oss Mannefredde och KA´s brukare så får vi se hur dagen fortlöpper. Mannefredde och hans polare skall bistå i att vara klappvänliga till besökare och vi päron skall stå iklädda pirathattar dagen till ära.
KA skall vara med brukaren och där finns fika och tilltugg för den som är sugen innan artisteriet börjar klockan 16:00. Insläppet är från klockan 14 så kom gärna. Det är nämligen Sverigegala med artister och trevligheter. Det kostar inträde men kikar man på startsidan så finns det erbjudande om gå två betala för en.
Vi har bara ett stort, stort aber. Våran bil har kanske brakat rejält men vi vet inte riktigt. KA är på verkstaden nu där Dino assisterar för han bryr sig inte om dagen som sådan 🙂 I onsdags så liksom röck (från ordet rycka inte rök) bilen när jag startade den och det bolmade vit rök från avgasröret och det var nästan så att jag skulle komma för sent till intervjun jag var på.
Bilen slutade ryka efter en stund och den hackade inte heller men skumt var det. KA gjorde några ärenden och hämtade sedan upp mig och då gjorde bilen samma sak. Under torsdagen märktes inget och vi båda trodde att det kanske var det där eviga bränslefiltret eller förgasaren som givit upp men bolmandet fick vi inte ihop riktigt. På fredagen när KA skulle iväg på samkväm på Solvalla med jobbet så gick tempmätaren upp högt och det rök och samkvämet blev intet för vattnet i det slutna systemet hade dragit sin kos och det var bara att fylla på vatten, åka hemåt och då knackade det i ventilerna så bilen måste ha kokat trots allt.
Vi skall väl vara glada ändå för bilen har gått utan konstigheter dom 6 åren bilen är gammal. Vi får se om det är dödsstöten eller om det är relativt smärtfritt att åtgärda men det verkar inte så på symptomen. Det är väl lite så att tur har man ett tag och sedan kanske turen är slut eller åtminstone krymper en aning och är det inget katastrofalt så går det att laga, annars vet jag inte, vi får la se.

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Monica:> I annat än Explorer syns tydligen flaggan och jag begriper inte vad det är för fel i koden för den skall synas enligt alla förbenade koder. Jag kan ju inte begripa allt, tur är väl det.
  Vi hade en skön dag på Sjöhistoriska utan regn som tur var.
  Biggis: > Jodå en bra dag utan regn och vi hörde iaf artisterna där jag stod med min pirathatt.
  Tobbe:> Det är ungefär vad vi tror men det finns inte tillstymmelse till vatten i oljan och inte ens en gnutta läckage vid toppen så det hade vi redan kikat på. Märklig kombination. Något orsakar övertryck men vad orsakar övertryck.
  Tack för tipset.

 2. Vitrök? Cylinderhuvudspackningen är ett hett tips, (eller topplockspackningen som det heter i folkmun) och vattnet försvinner ju också? Behöver inte bli så snordyrt fast det beror ju lite på modell och så också. Hoppas det löser sig till det bästa! 🙂
  // T

 3. Hej, hoppas att du hade en bra nationaldag, med eller utan flagga!

 4. Jag ser flaggan! 😉
  Hejja Norge!
  I Spanien är det fö vanlig arbetsdag…
  *Kram!*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.