Bowlingkaos kanske inte men kul

[Lystnar på: Rock And Roll Girls – John Fogerty – Centerfield (03:28)]


Då var det dags igen för bowlingen som var aktuell för ett antal veckor sedan, turligt nog har vi inga sjuklingar bara lite tjötta i håret. Får se om vi får några poäng eller om det bara blir galenskaper för mycket annat kanske inte väntas förutom ”trefligheter” såklart. Äta skall vi också så vi slipper gå hungriga idag, skämt åsido, för vad vet vi inte ännu. Jag känner för en sådan mattallrik vi åt på Rosendal efter Tjejtrampet men det är lite långt att åka dit från FRIH folket.
Vädret är grått och grått och hittills verkar inte han däruppe gråta så mycket över mänskligheten som han gjorde igår och det är iaf bra. Skönt att bowlingen är inomhus för utomhus är det kallt trots att det är säsong för det som heter sommar. Jag undrar så när den där sommaren kommer, jag menar inte att jag förväntar mig tropisk värme eller så men lite varmt kan det väl ändå vara och aningen sol.
KA studerar sina gräsfrön varje dag och flera gånger om dagen men inga strån har börjat komma ännu konstaterar han med en liten suck och går tillbaks från fönstret.
Fråga!
Jag undrar om detta med inlägg på min indexsida, hur många inlägg är bra, 1, 3, 7, månadens alla eller? Jag hade tänkt att bara ha tankar från min kategori Livet i Gökboet skulle synas på index och övriga får man kika under respektive kategori men det kanske är dumt, tyck något. Jag hade också tänkt att då eventuellt då ta bort tankar skrivna under den kategorin från senast skrivna på vänster sida. Nu vet jag att trots att ”många” läser denna sida främst via feeds och inte tycker något så skulle jag denna gång uppskatta att få kommentarer eftersom jag vill ha synpunkter/åsikter i mina undringar.
Till fixerier!
Ha en trevlig helg om inte annat och på återläsande/hörande eller seende.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. AG: tack för svaret. Då får det bli som det är nu men jag tänker bara ha grundkategorin på index och resterande under respektive kategori samt senast skrivet så får man då kika den vägen. Det kan bli dumt när jag pingar tex nyligen för det inte syns på index men då får man kika vidare till höger.

  2. Håller med om att 3 är bra. Det är nog ungefär så långt som jag brukar titta bakåt överlag i bloggar om jag har varit från nätet ett tag. Sen kan man ju alltid gå till arkivet om man vet att man missat mer man vill läsa.
    Själv har jag ju visserligen inställt på fler, men det är ju bara för att jag bara har en sidkolumn som annars blir så mycket längre än texten 😉

  3. Bikupa, tusen tack för ditt svar, jag fick åtminstone ett vilket jag uppskattar.
    Jag känner också att 3 blir bra så då är vi två helt överens vilket inte gör något.
    Önskar dig detsamma och skickar en puss hela vägen hem till dig.

  4. Hejsan!
    3 inlägg är väl bra? Jo, jag feedar dig men går även in här ibland för att se om något nytt hänt.
    En fin lördag till hela kollektivet!
    *kraaam*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.