Skinkproblemet inte löst men begripligt.

Bakdelens onda har fått sin förklaring och jag har fått en muskelbristning som gör fasen så ont och allt det pga. bowling. Vilket förbenat ställe för den att hamna på och det blir inte mindre ont för var dag som går.
Jag har svårt att böja mig, att gå och belasta vänster sida, vrida mig i någon speciell riktning ja kort sagt kan jag sitta bra men det är ömt.
Jag har sagt det förr, det är farligt med olika sportsliga aktiviteter förutom det jag egentligen kan sämst men lyckades bäst med utan efterkonsekvenser som ens tillstymmelse till träningsvärk eller smärtsamma ädlare underdelar, cykling. Jag sökte på nätet och lindring finns tydligen inte om det är inte stora bristningar som måste opereras så jag får väl gå så här den tid som krävs, det är inte klokt.
Jag har också skrivit en liten efterlysning på liberiakontakter till mannen jag beskrivit som tomten som kom på flotten i Liberia och som tog hand om min Cheeta och skulle nu någon som varit i Liberia under 60 och 70 talet eller känna någon som varit där hoppas jag att min efterlysning sprids för Ed kommer snart och vill hemskt gärna träffa eventuella gamla bekanta från den tiden.
På gräsfronten inte mycket nytt men väl något som ser ut som gräs men hela gräsmattan är ändå översvämmad av ”näsor” lönnskott som slår rot fortare än fan själv.
Nästa vecka kommer HSB för besiktning av badrummets kakelras för det skall tydligen göras av vår egen förening och sedan tar försäkringsbolaget ställning. Vi bör få ca 70% av reparationskostnaderna på försäkringen, efter 10 år minskas det med 5% per år. Bilen bör bli fixad i veckan för det är inte mycket som går att köra med just nu. Toppackning är inköpt och tid för rep finns och det blir iaf billigare än vi förfasade över men det är inte mycket att hurra för.
Åter till badrumsväggarna wesenlund och på återläsande nu eller annan dag.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.